Akutväska Wescue 2.0

Pax + Wescue Logo

Framtidens akutväska är redan här. I samarbete med PAX har Wescue tagit fram en helt ny typ av modell av akutväska speciellt anpassad för svensk ambulans-verksamhet.


Utöver de förstklassiga materialvalen och kvalitén på sömnad och ingående komponenter finns flera aldrig tidigare använda funktioner på väskan som kommer underlätta arbetet på fältet och göra Ert arbete enklare och mer effektivt.Akutväska Wescue 2.0

Sammanfattning

  • Tillverkad i Pax-Plan för maximal hygien
  • Unikt ampullarium som kan anpassas direkt
  • Magnetisk förslutning av fack och fickor
  • RETTS-utrustning åtkomlig från utsida
  • Innerpartitioner kan bytas

Dela på:

Från skiss till färdig produkt

Konceptskisser
Konceptskisser Akutväska
Vi tyckte att ambulanssjukvården behövde en akutväska som är anpassad för svenska riktlinjer inom prehospital sjukvård. Den skulle vara direkt överblickbar och kunna användas i svåra vädermässiga förhållanden, vara mycket lätt att hålla ren och hålla högsta möjliga kvalitet till ett konkurrensmässigt pris.

 

Sagt och gjort.

 

Vi började med att samla in information från verksamhetsansvariga på några utvalda ambulanser i Sverige, både i storstäder och landsbygden för att se vilken typ av utrustning som används idag och vad behovet i framtiden kräver av en akutväska.

Med denna ovärderliga kunskapen fyllde vi bilen med den utrustning som vi behöver och åkte till vår tillverkare PAX i Tyskland och började med konceptskisserna. Efter många revisioner syddes den första väskan upp på plats för provpackning. En del förändringar gjordes direkt och sedan följde några månaders ytterligare finslipning med utgångspunkten hos den feedback vi fått på bl a FLISA och hos enskilda användare.

Wescue fick oss att tänka i helt nya banor i designprocessen av denna unika väska. Slutresultatet blev kanske den mest avancerade väska vi någonsin tillverkat. Ett teamwork från start till slut.PAX designteam

Produktblad

Ladda ner produktblad för Akutväska Wescue 2.0